Има ли някой по запознат с моторите при 155.. освен разликата в ширината на купетата , при моторите как стоя нещата .. чух че до 95 са преди фейса и всички мотори са с 8 клапана и верига , а след 95 само 1.8 бил с верига всички останали 1.6/1.7 / 2.0 вече били с 16 клапанови мотори .. също много ми е интересно за легендарната “155 GTA” тя с 2.0ка турбо ли е , има ли нещо общо с двигателя който е монтиран на GTV ? Като цяло какво ви е мнението за тази кола и защо не се намират екземпляри на нашия пазар ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Малко история на моторите при 155
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Niki96 Покажи съобщениеИма ли някой по запознат с моторите при 155.. освен разликата в ширината на купетата , при моторите как стоя нещата .. чух че до 95 са преди фейса и всички мотори са с 8 клапана и верига , а след 95 само 1.8 бил с верига всички останали 1.6/1.7 / 2.0 вече били с 16 клапанови мотори .. също много ми е интересно за легендарната “155 GTA” тя с 2.0ка турбо ли е , има ли нещо общо с двигателя който е монтиран на GTV ? Като цяло какво ви е мнението за тази кола и защо не се намират екземпляри на нашия пазар ?
След феиса в купето изчезва 2.0 а след не много време и 1.8 , 1.7 се вгражда до последно.
Когато спират с вграждането на 1.8 (верижния) почват с новите 16 клапанови а те са 1.6, 1.8 и 2.0.
(това е за по-стандартните двигатели)Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 10:16.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
Comment
-
Хубава, стегната и информативна статия. Обаче това с "обърнатия поляритет" не го разбрах. Предполагам става въпрос за това, че във вторичната намотка на всяка бобина са последователно свързани по две свещи. Поради което тяхното пробивно напрежение трябва да е 2 пъти по-малко, отколкото ако беше само по една.'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Да статията наистина беше доста интересна... Прочитайки я разбирам че 8 клапановите мотори са за предпочитане тъй като почти нямали проблеми а доколкото става ясно няма и кой знае каква осезаема разлика в динамиката ... но все пак да се върнем на двигателя с принудително пълнене при 155 GTA .. 2-литровия мотор същия ли е като този на GTV .. 2.0 190 коня ?
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщение155 GTA цивилна весия няма. Да не питаш за Q4?
Comment
-
Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Така и така тук се отвори дума за двигателите...
Да си питам и аз..
Някои да знае да е чул видял прочел колко издържа на "напомпване" 2.0 верижен!?
(до тук знаем опитно че 300 нютона и 200 коня държи, неискам да разбирам обаче по същия начин колко му е максимума)sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Тук не мога да помогна, но преди 2 години на Калояново (Ауди сбирка) дойде едно GTV(пловдивско) 270 коня на колелата (което мисля че е малко над 300 на мотор) .. това разбира се по думите на собственика .. а турбото беше сбиртък като моето на 159-ката .. нямам на представа колко може да се напомпа ама за 12.5 секунди минаваше 400 метра .. аз за това исках да питам 2-ката турбо мотор дали е същия като на 155-гара (което е рядък екземпляр съдейки по обявите в немското мобиле)
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
Някои да знае да е чул видял прочел колко издържа на "напомпване" 2.0 верижен!?Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
При мен двигателя си е верижния с които си е колата.
2.0 но аз съм си го разредил и му "наливам" принудително въздух.
В началото турбината беше IHI RHB5 а в момента е с GT2871 и определено е мноого по-добре.
Няма от къде да разбера колко издържа тоя двигател обаче....
(направил съм някои нови подобрения и скоро пак ще се замерим дано не се строши)sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от Niki96 Покажи съобщениеКолега колко ти излезе да турбинираш T.S двигател ? Заслужава ли си? Може ли клипче да видя как се държи колата ?Alfa 147 1.6TS
Alfa 155 2.5 V6
Comment
Comment